LevNu Bokförlag

LevNu Bokförlag har under åren gett ut fem böcker - tre böcker av Cathrine Tibbling och två böcker av externa författare. Kontakta mig gärna om du vill köpa någon av böckerna. Maila info@levnu.com 

Gränslöst - kreativa barn!

En underbart glad bok fylld med inspirerande ordspråk och fantastiska bilder skapade av skolelever i åk 1 och 2 vid Erlaskolan i Norrköping. Boken är ett samarbete i entreprenörsskap mellan bokförlaget LevNu och skolan. I boken finns gränslösa och fantasifulla teckningar. Även en härlig samling citat och ordspråk från hela världen - noga utvalda för att inspirera, glädja och skapa kraft & energi!

Pris 95:- ink moms, frakt tillkommer

Öppna ögonen & ta hand om din glädje!

Boken "Öppna ögonen & ta hand om din glädje" skapades under sommaren 2010 och har inom kort tid sålts i över 5000 exemplar. Boken innehåller fakta om skrattets betydelse för hälsan, blandat med berättelser ur verkliga livet - där skratt och glädje har en betydande effekt. Bokens syfte är att inspirera och påverka dig som läsare i hur du själv ska kunna plocka fram glädjen i din egna vardag. En glad bok med stor eftertanke!

Pris 225:- ink moms, frakt tillkommer


LevNu - med humor & hälsa i fokus!

Den här lilla spiralbundna boken är föregångaren till boken "Öppna ögonen & ta hand om din glädje". Bokens syfte var att bli en slags kom-i-håg bok där föreläsningen Humor & hälsa sammanfattades i korthet. Boken innehåller kortfattad fakta om skratt och hälsa samtidigt som illustrationer och citat förgyller budskapet. Boken har tryckts upp i två upplagor och är en uppskattad liten bok som man alltid kan ha med sig och plocka fram när man känner att man vill ha lite extra inspiration och energi.

Pris 95:- ink moms, frakt tillkommer

Ålföda

En stark roman skriven av Markus Brunfelt. En roman om mannen Martins beroendesjukdom, bekräftelsebegär och om hans sorg. Den är tungsint i sin förpackning, men eftersom sorg är mer än så, inryms även befrielsen, tillfredsställelsen, hoppet och även den svarta humorn.

Pris 170:- ink moms, frakt tillkommer

Meklunds - en annorlunda bok om Lean

Boken är skriven av Jenny Åkerblom & Stefan Ekwall. Boken handlar om att arbeta i nutidens industrikultur. Boken är skriven för alla som arbetar i produktion och berörs av de utmaningar som hör hemma i modernt industriarbete.

Pris 295:- ink moms, frakt tillkommer