FÖRELÄSNINGAR

Vill du ha en föreläsning som förändrar och som fyller er med glädje, fart & energi?

Föreläsningen Humor & Hälsa förmedlar hälsofakta blandat med humor & varma skratt. Fokus läggs på de positiva effekter som ett gott skratt för med sig och hur humorn påverkar vår personlighet och vår vardag. Relationer, medarbetarskap, arbetsmiljö, fysiologiska effekter och mentala vinster - allt blandas upp med exempel från verkligheten och en god portion humor. 

Allt kan skräddarsys efter dig och ditt företags behov och önskemål - välkommen med din förfrågan!

null
"Med sin karisma, höga ambitionsnivå och 100%-iga engagemang inspirerar
Cathrine till förändring och utveckling!"

Exempel på innehåll :

Positiv Energi, Humormängd, Stress vs Humor, Tid att skratta, Skrattion, Effekter av skratt, Hjärnhumor, Arbetsglädje, "Inte-fri-tid", Tankar om mig, Att andas, Bygga relationer, Inställning & Attityd, Leende liv, Bekräftelse, Leda andra med humor, plus mycket mer.


Föreläsningar / inriktningar

Humor & Hälsa 

(se info ovan) är den föreläsning som är mest efterfrågad. Den föreläsningen passar utmärkt som energikick vid årsmöten, kick-offer mm. Välj då en variant av föreläsningen där ni får lite om mycket med fokus på glädje och energi! 

Humor & Kommunikation 

- en föreläsning med en härlig blandning om hur vår kommunikation kan stärkas för att förmedla mer glädje och energi. Hur samtalar vi så att andra smittas av glädje och motivation, vilka kanaler använder vi? Hur berikar vi våra samarbeten och hur stärker vi ett gott medarbetarskap genom en positiv inställning och en tydlig kommunikation.  

Den glada hälsan! 

Vad är egentligen en bra och hälsosam hälsa och vem avgör när den är bra? Här blandas kost, träning och hälsoaspekter med en utgångspunkt i det positiva. Glädjen är fortfarande den röda tråden och också den starkaste ingrediensen. Inga pekpinnar - bara härliga, energiska råd i hur vi med inställning och attityd kan sortera och planera för en ökad och roligare hälsa - när vi själva vill! Den här föreläsningen kan gärna kombineras av ett träningspass med den egna kroppen som redskap. Tidsaspekten avgör ni såklart - men alltifrån några timmar (föreläsning + pass) till heldagar förekommer.