FÖRELÄSNINGAR

Vill du ha en föreläsning som förändrar och som fyller er med glädje, fart & energi?

Exempel på innehåll :

Positiv Energi, Humormängd, Stress vs Humor, Tid att skratta, Skrattion, Effekter av skratt, Hjärnhumor, Arbetsglädje, "Inte-fri-tid", Tankar om mig, Att andas, Bygga relationer, Inställning & Attityd, Leende liv, Bekräftelse, Leda andra med humor, plus mycket mer.

Humor & Hälsa 

- är den föreläsning som är mest efterfrågad. Den föreläsningen passar utmärkt som energikick vid årsmöten, kick-offer mm. En lättsam föreläsning som är fylld av energi och även fakta, såklart! Välj  en variant av föreläsningen där ni får lite om mycket med fokus på glädje och energi! 

Vill du ha infon mailad till dig  - klicka här!

Kul på jobbet

- är en föreläsning med fullt fokus på jobbet och glädje! Här analyserar vi arbetsglädje till dess minsta punkt och lämnar er med mängder av konkreta tips och råd för en ännu roligare dag på jobbet. Vi går igenom glädjens tillåtelse och effekt och analyserar alla forskningsrapporter som belyser vinsterna av att ha roligare på jobbet! 

Vill du ha infon mailad till dig - klicka här!

Humor & Kommunikation 

- en föreläsning med en härlig blandning om hur vår kommunikation kan stärkas för att förmedla mer glädje och energi. Hur samtalar vi så att andra smittas av glädje och motivation, vilka kanaler använder vi? Hur berikar vi våra samarbeten och hur stärker vi ett gott medarbetarskap genom en positiv inställning och en tydlig kommunikation.  

Vill du ha infon mailad till dig - klicka här

Att vara en glad skit 

- en föreläsning som tar dig in i glädjens värld med betoning på vardagslivet. Vi vrider och vänder på glädjetrenden utifrån senaste forskning inom positiv psykologi. Roligt, faktaspäckat och fyllt med "aha-upplevelser"!
Vill du ha infon mailad till dig - klicka här